Help / Problems Forum

Topic: Spell check question.

Showing 1 to 7 of 7

AuthorMessage
Avatar

OldBoy

1. Posted:

For some reason the spell checker no longer appears when adding a comment to a thread,although it is there when making a new topic ,strangely.I really miss it as my typing's not the best so it's a handy time saving feature for me.Anyone else noticed this? Also now when I click on a thread it doesn't take me straight to the newest comment but takes me to the newest page instead,I'm sure it didn't used to be like this. What with this and the cannibalisation of 3 Word story I think there might be something a bit wrong at your end guys.
Maybe it's just my account but could someone look into it please.I know your busy so whenever you get the chance is fine,thanks :)

What's this bit for again?

AuthorMessage
Avatar

Machu

2. Posted:

Whot are yoi talkink abort?! 0_o

Just testing, mine still works dude, what browser are you 'in'?

Rawr!

AuthorMessage
Avatar

OldBoy

3. Posted:

@Machu The latest IE. It's been fine this has happenend quite recently. :(

What's this bit for again?

AuthorMessage
Avatar

Stevie

4. Posted:

I use firefox at home and have the same problem, but if i post my post then go to edit it the spellchecker is there so that is what i do if i need to check it.

This is good

AuthorMessage
Avatar

OldBoy

5. Posted:

@Stevie. Ah right thanks man I'll do that. It's always been fine up until I updated IE so it's most probably that. Cheers man Gaarrr.

EDIT : Yeah that works, weird!!. :)

Edited on by OldBoy

What's this bit for again?

AuthorMessage
Avatar

OldBoy

6. Posted:

Anyone know why this is happening, is there a setting I can change on my browser?Sorry but it's annoying me :)

What's this bit for again?

AuthorMessage
Avatar

Stevie

7. Posted:

Just to clarify also I use Internet explorer 7 at work and don't have this problem.

This is good