Wii U Forum

Topic: Miiverse issues

Showing 1 to 14 of 14

AuthorMessage
Avatar

AG_Systems

1. Posted:

Huge problems today with wara plaza showing default icons. This now seems to be fixed. However upon entering Nintendoland now it shows default miis and I have to touch one to load miiverse. This always happened automatically.

Anyone else with similar experiences? Would love a solution!

AG_Systems

AuthorMessage
Avatar

Burning_Spear

2. Posted:

How did you fix the WaraWara Plaza problem?

Mechabot Ultror Fights Again

AuthorMessage
Avatar

SCAR392

3. Posted:

Actually... Yesterday, Wara Wara plaza was showing the default icons, too. I tried disconnecting and reconnecting, then updating to fix it, but it didn't work. I left it alone because there wasn't anything I could do to fix it, and today it's back to normal.

In conclusion, I think it's automatic. Don't worry about it and let it fix itself.

$¢@®³’²

AuthorMessage
Avatar

MAB

4. Posted:

Yeah it happens sometimes ;) DoN't PaNiC!!!! (waves arms around) gloom n doom :P

MAB

AuthorMessage
Avatar

AG_Systems

5. Posted:

I'm sure Nintendo themselves fixed the plaza but still getting the Nintendoland issue. I never needed to touch any mii to get miiverse to work prior to now. Can't think how to get it loading automatically again.

AG_Systems

AuthorMessage
Avatar

AG_Systems

6. Posted:

Checked again this morning and it still won't load miiverse automatically. I did have router issues yesterday but I can't figure out why Nintendoland won't work as before. Even deleted the update and ran again.

Basically it seems to think miiverse isn't active as per the message I get. Weird.

AG_Systems

AuthorMessage
AvatarStaff

Unca_Lz

7. Posted:

It could be one of two things: your internet/router stopped working for a second while the plaza was loading or Nintendo's server was down. It's not that big of an issue

Nintendo Life moderator and duck.

My BUY_A_WII_U_loggery

3DS Friend Code: 2234-7139-4188 | Nintendo Network ID: LzWinky

AuthorMessage
Avatar

AG_Systems

8. Posted:

Just wondered if anyone else was experiencing this today or not. Prior to my router firmware issue miiverse always loaded automatically. I'm hoping it's a server issue but if it's only me then who knows.

AG_Systems

AuthorMessage
Avatar

nocode

9. Posted:

AG_Systems wrote:

Basically it seems to think miiverse isn't active as per the message I get. Weird.

What message is that?

In Nintendo Land, I've always had to click on a Mii and invite them to load miiverse.

nocode

3DS Friend Code: 0087-2314-1034 | Nintendo Network ID: nocode

AuthorMessage
Avatar

AG_Systems

10. Posted:

Just the message about inviting other miis in when you touch one. Anyway it looks like speed is an issue. If I go and play the coin pachinko game for a while then enter and quit an attraction, some mii posts are filtering through.

AG_Systems

AuthorMessage
Avatar

Psylumin

11. Posted:

I had problem with the Wara Wara Plaza for... About a month and just 'fixed it' a week ago. I don't know how, but it works now.
Then yesterday it showed default Miis again and I was very angry, but... today it magically works again..
My Nintendoland has the same issue that you described.

The Wara Wara Plaza is a mystery, but I hope you will have the same luck that I've had. Its best if everyone notifies Nintendo about it, though I think by now they know this is a significant issue for many people.

Edited on by Psylumin

Psylumin

AuthorMessage
Avatar

DudeSean

12. Posted:

Same here. It showed default icons yesterday. Today it's fine.

DudeSean

Nintendo Network ID: DudeSean

AuthorMessage
Avatar

Vehemont

13. Posted:

Ugh im still having this problem.....

Vehemont

AuthorMessage
Avatar

Burning_Spear

14. Posted:

I've had the default items for a couple of weeks. Tried everything people have suggested: deleting my Internet connection, downloading and installing an app, Yeah-ing someone's Miiverse post, creating another user.

Mechabot Ultror Fights Again